Adatvédelmi nyilatkozat

1. BEVEZETÉS

Az Ametiszt-MÓR Kft. (8060 Mór, Árki utca 18.) (a továbbiakban Ametiszt Könyvelőiroda, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A www.ametisztkonyvelo.hu címen elérhető szolgáltatás adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.ametisztkonyvelo.hu honlapon.

Az Ametiszt Könyvelőiroda fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben felhasználónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg nekünk, és az Ametiszt Könyvelőiroda megválaszolja kérdését.

Az Ametiszt Könyvelőiroda a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Elolvasom a teljes dokumentumot (.pdf)

Adatvédelmi szabályzat kiegészítés (.pdf)